bikeportal.org.ua

Slavsko Trophy MTB Marathon 2018

Отзывы участников

Всего отзывов - 17:


Yurr: (23.07.2018 11:38:10)
Поправте голосувалку, немає можливості проголосувати.

    l-m: (23.07.2018 20:46:48)
З'являться результати - буде можливість проголосувати.

   
Дякую організаторам та причетним за надзвичайно цікаву подію. Відчувається колосальний об'єм роботи, який був виконаний за проміжок між 2-ма спорттуризмами і змагальним стартом. Пару невеликих зауважень маю тільки до розмітки - десь між 32 і 35 кілометрами медіуму було місце майже відразу за парканом, де дорога розходилася ліворуч попри посадку (правильний напрям руху) і праворуч попри невелику полонину; шмат розмітки висів не ліворуч десь на дереві, а праворуч на кущі, що, судячи із добряче накатаної стежки, повело в невірному напрямі не тільки мене. Також, було би добре, додатково до стрічки, позначити (наприклад, знаком, як перед останнім підйомом) правий поворот з асфальту на грунт в Рожанці - знаю випадки, коли люди проїжджали повз. В цілому, мені дуже сподобалося і буду обов'язково відвідувати цей захід.

Чудовий івент яких мало в Україні, тому не зупиняйтесь, продовжуйте! :)

ВСЕ БУЛО СУПЕР.

Було дуже важко але драйвово! Велика подяка Організаторам! Сил і натхнення до нових івентів!

   
не мав змоги вчасно стартувати на "пролог" у звязку з вимушеним запізненням на 15хв.. судді відмовили у відкладеному старті для мене або старті після всіх і запропонували стартувати по факту прибуття фразою "ты езжай, просто у тебя будеть время будет не очень..".як результат по "прологу" система нарахувала 49хв.- -коли реально проїхав за 34хв.. в роздільному ( індивідуальному ) старті можна було піти на зустріч і дозволити стартувати після всіх,наприклад, це не заборонено жодними правилами..

трасса местами не читается, вариант на Опрышках с краской и вронгвей крестами дешевле, надежней.

Тру Хард! Упоровся. Приїду ще.

Все супер. За розмітку вже казали. Через власні лажи сход, хоч і проїхав 80 км.
Наступною року проїду знову, а на цей рік, мабуть, досить з мене гір

Таблички нужны больше
Заезды на мосты не очевидны
Разметка поворотов в ключевых местах часто недостаточна. Думаю что после каждой развилки должна быть табличка прямо, чтобы было ясно что повернул туда.

ОЗОН: (25.07.2018 18:17:14)
цікаві і важкі траси!)..було всіх видів покриття і градієнти!)-це супер!
чекаю слідуючого разу!) ..вже хоч буду знати на що підписуюсь!)
все решта вже сказали вище...)

Шикарная гонка! Великолепная трасса, отличная организация!!!)

Видно що організатори об'єднали зусилля і бабахнули чудовий івент.
От по розмітці якщо буде можливість дублювати "напрямок" - було б добре.
Може яку петицію висунути про додатковий вихідний, щоб була змога 3х денний формат провести?

Гонка чудова, одна з найкращих, де я був, агітуватиму всіх наступного року їхати сюди, тільки проводьте ще, будь ласка!
Тепер коментарі:
МИЙКА. Мийки велосипеда бракувало. Шланг з водою був незручний, до нього була постійна черга, на місці мийки було болото. І вода закінчилась, мив байк в річці. Не страшно, але.
Ідеально організована мийка на кемпах Діми Петрова - стійка для велосипеда, керхер, місце таке, що воді є куди стікати. І щітку-дві з відром можна там поставити (ті що були - привезли учасники). Це невеликі витрати, але залишає дуже приємне враження.
ТРАСА - 10/10. Ідеальна.
СУДІВСТВО. Кілька разів, спілкуючись з судівською бригадою, почував себе, як, ееее, в радянському союзі. Судді ходили насуплені і серйозні такі, ніби вони зараз олімпійський старт вперше в житті судять. Кіпішували, що хтось не туди ставить пляшки з водою, не тою стежкою іде в туалет і т.д. Я розумію, таймінг, організація старту/фінішу - штука відповідальна, і якісь зауваження були по суті, але все це можна висловлювати інакше. Хоча б іншим тоном. Або організувати процес так, щоб не потрібно було робити такі зауваження. Коротше, щоб у учасників не складалося враження, що судді їм роблять послугу самою своєю присутністю.
НАГОРОДЖЕННЯ - агонь! Душевно і водночас на рівні.

Shved: (30.07.2018 15:29:58)
Четыре человека провели регистрацию, смонтировали и убрали арены двух стартов и награждения, отработали от начала и до конца гонку с раздельным стартом и марафон, с он-лайн результатами, без задержек награждения, и кстати, без единого замечания по хронометражу. Перед этим под дождем размечали трассу лайта и осушали болота на пролог. На финише выслушали все, что гонщики думают о трассе, разметке и вообще об оргах. Не удивительно, что при таком напряжении могли и сорваться, и кстати, на брифинге принесли извинения за инциндент. Очень надеемся, что в следующем году на СТ будет обслуживать более современная,дружелюбная и не "совецкая" бригада.

Все чудово, дякую організаторам за гонку. Побажання на майбутнє - було би добре, якби стрілки на табличках були трохи більші, бо здалеку треба було дуже приглядатись.

Вхід / реєстрація

Підтримай сайт bikeportal.org.ua фінансово:



Календар

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Найближчі гонки

18.05.24, Змагання з МТБ(ХСО)
Сумская обл,село Мала-Рибиця.
25.05.24, «Домбровське MTB крос-кантрі» 2024
Калуш
24.08.24, XCM "Сколівські Бескиди"
Сколе
07.09.24, XCM Карпова осінь
Рівне

Банер  
  
наверх
time: 0.86033701896667