bikeportal.org.ua

XCM "Почаївська гора" - 2018

Отзывы участников

Всего отзывов - 1:


travel-hell: (17.08.2018 12:08:02)
Пройшло вже багато часу після веломарафону, але через ситуацію з результатами пишу відгук тільки зараз.
Спочатку про те, що сподобалось:
+ Сама траса 25 км дуже сподобалась.
+ Окрема подяка за фото з маршруту та хлопцю, який відео змонтував з камери на собі.
+ Їжа на фініші, дякую, було смачно.
+ Фотофініш і чіп - але і з ними результати змогли наплутати
Як? Дуже просто!
Фінішувавши, я так і не зрозуміла, якою приїхала, а потім сказали, що результати вже на сайті. Тут була частина і моєї вини, що не помітила одразу, що в результатах 3 людини з однаковим часом, але коли я під'їхала майже до фінішу мене обігнав хлопець з номером 12. Тобто з одним часом нас фінішувало 2є. І в результатах я на 4му місці серед дівчат. Нагородження не чекала, бо 5 годин дороги додому і за 4е місце не нагороджували. Забрала медаль і поїхала. Ввечері на ФБ з'явились фотографії з фотофінішу. От звідси все і почалось. В результатах стоїть не мій час.
Зранку пишу організаторам, докладаю скріншоти, описую ситуацію. Обіцяють розібратися.
Через декілька днів пишу ще раз. Просять дати трохи більше часу.
Ну добре, треба ж передивитися фото (фотофініш) і перевірити номери учасників, а це може зайняти трохи часу. Проходить ДВА!!! ТИЖНІ! Пишу знову, але відповіді немає. Тоді я сіла сама шукати правди.
На сайті https://runstyle.net/events/kros-kantri-velomarafon-xcm-pochayivska-gora/ в списку зареєстрованих учасників №8 у Світлана Кравчук, а на місці старту № 8 видали мені. Тому коли вносили результати на вищезгаданий сайт, мої результати вписали іншій людині, і, витиснули мене з 3го на 4те місце. Після ще одного повідомлення організаторам мені таки відповіли, пообіцяли виправити результати та продублювати на bikeportal (але ще не зробили) та надіслали приз за 3 місце і диплом.

Я дуже вдячна за подарунок, але організатори мають вирішувати такі питання, а не учасники.
Ну і на наступний рік я б дуже хотіла щоб відбулися покращення в деяких моментах в організації веломарафону (розумію, що це моя точка зору і не все можна зробити):
- Розмітки не вистачало, таблички зі стрілками на ключових поворотах - просто супер, але хотілось би вздовж траси хоч іноді бачити розмітку, щоб бути певним, що туди їдеш.
- Волонтери на першому повороті неправильно орієнтували деяких учасників, кому куди їхати. Роздільний старт міг би вирішити цю проблему або більш уважні волонтери. Ну і було б добре перед стартом наголосити, що ті, хто їде 80 км на першому повороті їдуть праворуч, а 25 км - проїжджають прямо. Щоб самі учасники були попереджені. Так, тут можна апелювати, що всі бачили трасу на карті, але ...
- Хотілось би нагородження в категорії Аматори трохи швидше, а не чекати, поки доїдуть всі в категорії Еліта, бо очікувати 3-4 години, поки доїхали останні з Еліти якось довго.
- Було б супер на наступний рік наметове містечко для тих, хто ввечері перед марафоном приїде.
- Хотілось би більш оперативного вирішення проблемних ситуацій (на runstyle теж писали, що невірний час в людини).
- Перед стартом оголосили, що трек частково не відповідає дійсності. Добре, що попередили, але ж не за 1 хвилину до старту.
- Результати на сайт http://bikeportal.org.ua/ теж не продубльовані, хоча я і ще деякі учасники реєструвалися саме через Байкпортал і оплачували участь теж там. Якщо вже реєстрація відбувається через 2 сайти, то дублюйте інформацію.

Якщо докласти ще трохи зусиль, то з "Почаївської гори" можна зробити дуже хороший веломарафон. Я не шкодую, що поїхала, але "осадочек то остался". Зрештою це досвід за який я теж дуже вдячна.

Вхід / реєстрація

Підтримай сайт bikeportal.org.ua фінансово:



Календар

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Банер  
  
наверх
time: 0.79880404472351