bikeportal.org.ua

Веломарафон «100 ВЕЛОwatt» 2021

Маршрут Веломарафону та КП

 

 

 

 

Карта покриття

 

Сьогодні розповімо детальніше, що готує Веломарафон 100ВЕЛОwatt 2021, щоб Ви могли правильно розподілити сили на всю дистанцію.
Порада від досвідчених велосипедистів: ставте маленькі цілі, так легше долати великі відстані! Керуючись цим принципом, умовно дистанцію можна поділити на 5 відрізків:
1 Від старту до смт. Володимирець – це відрізок у 44 км.
На цьому відрізку вас очікуватиме переїзд під віадуками залізничних мостів, невелика гірка, де буде розіграно віртуальний гірський фініш по результатам у Strava, різноманітне покриття від ідеального асфальту до його залишків та бруківка. КП1 з водою на 24 км та КП2 з основним харчуванням у Володимирці на 43 км.
2 Від Володимирця до с. Білого.
Це відрізок у 30 км, де стан дорожнього покриття буде згасати, чим далі Ви будете їхати. Тому просто рухайтесь та насолоджуйтесь краєвидами, адже їдемо серед сіл, боліт, лісів, лікув, озер. Озеро Луківське 68 км, за ним ще одна невеличка гірка, із заліком. КП3 с. Біле на 73 км.
3 Шлях вздовж вузькоколійки.
Цей відрізок всього 8 км! Він специфічний, адже проходить вузькою стежкою вздовж колій та перетинає 5 річок та потічків. Основна небезпека тут - містки. Ми рекомендуємо переходити містки пішки. Та не хвилюйтесь, поруч з містками будуть чергувати волонтери.
На 79 км Ви перетнете дерев’яний залізничний міст через річку Стир, що є найдовшим у Європі. За цим мостом на 80 км КП4, можна перевести подих та поповнити запаси води.
З’їхавши з вузькоколійки на 83 км, біля Озера Вас зустрічатиме велике КП, з фруктами та енергетиками.
4 Дорога вздовж дамби.
Тут певно і буде відбуватись «перевірка паспортів», витривалості та сили духу. Для когось це буде найепішніший відрізок, адже тут покриття ґрунт та ще й місцями з пісочком, ну і звісно, пройдена дистанція вже буде даватись у знаки. Але пам’ятайте, їхати всього 13 км, потерпіть або насолоджуйтесь офроуд катанням!
5 Фінішна пряма.
Після КП «Останній подих» на 94 км Вас очікує 4 кілометри гравійки та бруківки, а далі 3х кілометровий спринт ідеальним асфальтом.
А далі неймовірна ейфорія від фінішу, купання у цілющому Білому озері та відпочинок у чудовій компанії однодумців!
Як бачите нічого складного! Все буде круто та велосипедно!
Ви впораєтесь, ми віримо у Вас!
КП

 

Детальніше про КП (контрольні пункти) Веломарафон 100ВЕЛОwatt 2021
Для тих, хто ще не вивчав карту, нитка маршруту виглядає наступним чином:
СТАРТ - Пристанційна площа РАЕС (Вараш) – Заболоття – Рафалівка – Малий Жолудськ – Жовкині КП1 – Володимирець КП2 – Красносілля – Зелене – Воронки – оз. Луківське – с. Біле КП3 – дорога вздовж вузькоколійної -залізниці – Млинок КП4 – оз. Освицьке КП5– дорога вздовж р. Вирок-р. Лоток – с. Журавлине КП6 - Рудка– ФІНІШ – Реабілітаційно-оздоровчий комплекс «Біле озеро»
Цього року ми розташували КП так, щоб в учасників була можливість вдосталь перевести подих та мати регулярно доступ до води, напоїв та медичної допомоги і на відповідальних поворотах поїхати за маршрутом.
А тепер про КП:
КП1 24 км - с. Жовкині. Тут на учасників чекатиме вода.
КП2 42.4 км - смт. Володимирець. Тут очікує основний перекус, навіть якщо зараз Ви не захочете його з’їсти відьміть з собою.
КП3 73 км - с. Біле, з’їзд на вузькоколійку. Тут очікує вода, ізотонік.
КП4 79.5 км - с. Млинок. За великим мостом можна перевести подих та поповнити запаси води.
КП5 83 км - озеро Освідське. Тут можна відпочити, ополоснутись за потреби та зарядитись фруктами, енергетичними напоями, водою.
КП6 94 км - "Останній ривок" на з’їзді з ґрунтової дороги. Тут чекатиме вода.
Але це ще не все! Після фінішу кожен фінішер отримає разом з медалькою талончик на харчування. У їдальні РОК "Біле озеро" вас очікуватиме повноцінний гарячий, поживний та смачний обід!!!
Ліміт часу на подолання дистанції 10 год. За цей час можна проїхати відстань у 100 км в спокійному темпі, з відпочинком та фотографуванням у мальовничих місцях. Маршрут прокладено переважно другорядними дорогами, найбільша небезпека при перетині містків вздовж вузькоколійної залізниці та ділянка вздовж дамби, яка потребуватиме сил та витривалості!
Маршрут буде промарковано стрілками на асфальті та вказівниками, що будуть встановлені на ключових поворотах, сигнальною стрічкою на деревах та кущах. Всі учасники отримують роутбук - наклейку на раму з вказаними ключовими точками маршруту та телефонами організаторів.
Якщо раптом Ви стали себе погано почувати - зупиніться у тіньку, попийте води та відпочиньте. Якщо відчуваєте, що не можете продовжити рух - телефонуйте організаторам, вони скоординують Ваші дії. За останнім учасником буде їхати машина технічної допомоги, яка може підібрати, якщо сталась поломка велосипеда, та швидка допомога.

 

 

Вхід / реєстрація

Підтримай сайт bikeportal.org.ua фінансово:



Календар

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Банер  
  
наверх
time: 1.2113189697266