bikeportal.org.ua

Финал ЛКУ 2017 - Київ, «Cannondale»

ЛКУ 2017 - Київ, «Cannondale»

Що не кажи, а підготуватись до усіх несподіванок, які нас очикують у житті чи на перегонах не можливо. О так і Я, готовий морально, та фізично до фіналу кубка, можна сказати готовий перемагати))). Неочікуванно для себе, був на перегонах, але у боротьбі за місце ніякой участі не приймав(.
Приперся зранку у суботу на голосійвські ставки у пошуках стартовой галявини. Проблукавши пару годин по озерах, так і не зміг знайти цю галявину. Місцеві рибалки категорично не хотіли казати, де та клята лижна база. Купа опитаних велосипедистів теж не додали ясності, бо вони тут типу катають о сьомій ранку при +5 по цельсію-відстань зі свойми питаннями!!! Подзвонив Ружинский Владу, якийі і направив у бік де щастя шукати). Свої речі сховав у очереті, бо тинятися по оцих під'йомчиках з речами особливого бажання не було. І о щастя! Біля воріт лижной бази зустрів Виндерских Евгений та Добраниця Олена з іншими велосипедистами. І так вчасно з'явишийся Шатов Олександр люб'язно показав нам трассу "чоловіків" бо розмітки ще не було! Проїхали коло, потім DH спуск прикатали з Виндерских Евгений. Наче все і можна шукати місце для палаток на якійсь мальовничій галявині. Поки мої побратими, які наважились ночувати у палатках Красных максим, Гоцуля Алексей та Торгуд Денис були у дорозі, спробував пройхати ще одне прикаточне коло. Але де там:(. Частину кола знайти не вдалось і тоді Я запідозрив, що коло складається із торчків і супер торчків, на один з них ні як не заїзджалося повністю із-за рихлого піску та коріння. Так накатався, що коли почали під'їзжали хлопці на прикатку, пропонував їм залишити мені свою їжу на зберігання, але таких необачних не виявилось))). 
Коли прийхали хлопці, вирішили ставити табір на галявині біля спуску до лижной бази. Зганяли у місто за припасами, розвели багаття, нарешті зігрілись, та спокійно повечеряли.
Київ місто диких людей! Чому не вішають розмітку до старту? - місцевим заважає навіть "шредер" на землі. Де тут найближчий АТБ, теж не знають, взагалі нічого не знають-не знаю, чого причепився!
У день старту у неділю ні що не віщувало біди). Пройхав коло з розміткою, усе їдеться окрім одного торча з корінням, ок тут буду бігати (треба вкрутити додаткові шипи). Розігрівся, коли писав відео старту початківців, проїхав за ними трохи. Все норм.
Готуюсь до свого старту. Стою у першому ряду- хоч би Васю не зачепити з його прапором.
СТАРТ!!!!
Денисов Кирилл перекриває траєкторію і стає-об'їзджаю. Добираю группу на під'йомі. Денисов Кирилл обходить ліворуч і знову, щось у нього трапилось. Йдемо далі на швидкісний спуск. Йду останній, знаю, що зараз буде торч, де знову усіх доберу. Вигріб на торч, а там тип катає на гіроскутері за Леонова Надежда. Перед шпилькою Я упираюсь у Надю. Прошу не тупити, або пропустити. Пропускає перед крутим контриком униз і чипляється за дерево. А що Я? А Я нічого кращого невигадав, як ото зачепитися лівою ногою за стирчащє коріння. І неконтрольване падіння закінчуєть доволі приємним зіткненням з дівчиною, яка обхопила дерево, а Я її ))) Каже -это было жостко!!!! Намагаюсь  виборсатись із цієй комічно-еротичной ситуацій, після такого пропонують руку та серце))), на очах у купи вболівальників та фотографів. Зцепилися добре, мої конвульсії )) ні до чого не призводять, тому кричу-благаю про допомогу. Якийсь хлопчина розчепив наші тіла, скручені велосипедами і ми нарешті можемо продовжити перегони. Часу втрачено катастрофічно багато, наздогнати бодай когось 0 відсотків:( тому провів решту часу у компаній з Бурцайло Александр з категорій Майстри 50+. Місце здобув останнє, але перегонами задоволений. Отримав незабутні враження та досвід))).

Потім був смачний обід та нагородження і дорога до дому. 

Дякую за підтримку свойї матусі на перегонах, та TheDenу, хлопцям ДЛИННЫЙ та TERMINATOR за теплу та дружню компанію. Окрема подяка усім спонсорам та організаторам цього свята велоспорту!!!!! Ви best of the best !!!!!
 

Вхід / реєстрація

Підтримай сайт bikeportal.org.ua фінансово:



Календар

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Найближчі гонки

18.05.24, Змагання з МТБ(ХСО)
Сумская обл,село Мала-Рибиця.
25.05.24, «Домбровське MTB крос-кантрі» 2024
Калуш
24.08.24, XCM "Сколівські Бескиди"
Сколе
07.09.24, XCM Карпова осінь
Рівне

Банер  
  
наверх
time: 1.0321679115295