bikeportal.org.ua

MTB training camp (edition 1) 2015

Положение

Запрошуємо взяти участь в першій зміні MTB training camp 2015.

www.mtbmarathon.com.ua/camp1edit

Цього разу ми несподівано переміщуємось з-під Боржавських полонин до села Вишка, яке комфортно розмістилось на території Національного природного парку „Ужанський”. Мікроклімат в цій частині Карпат створюють Великий Вододільний хребет та Полонина Руна, котрі захищають від північних та східних вітрів. Тут, на перетині трьох країн, як ніде відчувається відбиток географічного розміщення на культурі та традиціях регіону; залишки укріплень Лінії Арпада до сих пір нагадують нащадкам про криваві події Другої Світової війни; тут, в оточені правічних букових лісів та дубових борів, на повні груди можна вдихати щастя, яке ви неодмінно відчуєте, споглядаючи неземної краси пейзажі…

Місцевість тут наче створена для МТБ – стрімкі каменисті схили, серпантини доріг, котрі, звиваючись догори, змушують уяву працювати над відповіддю „а що ж за цим перевалом?” А вилазка на Полонину Руну для велосипедиста  – це як проща для віруючого. Цей нелегкий шлях винагороджує відчуттям блаженства… блаженства, яке дарує природа розкриваючи неперевершені живописні панорами! Куди не глянь – простір і гори! Хіба це не винагорода?

А як приємно, повернувшись в свій комфортний та затишний готельний номер, відпочивши від пригод на свіжому повітрі, зустріти вечірню зорю з тими, з ким розділив радість від ще одного щасливого дня. Садиба Ерташ, що гостинно відчинила свої двері два роки тому вже встигла здобути популярність серед любителів активного відпочинку. Адже вона розміщена на схилах одного з кращих гірськолижних курортів  - Красія, а влітку ці схили прекрасно надаються для тренування МТБ. Господарі – насправді гостинні і щирі – готові догодити своїм гостям. Бо добра слава – це найкраща винагорода них, а добре слово як ніщо інше заохочує їх до високоякісного сервісу.

До ваших послуг – комфортні 2-3 місні номери з вигодами, смачний сніданок (розроблений тренером), можливість викупу напівпансіону чи пансіону за помірну плату, японська баня на свіжому повітрі офуро (групове відвідування один раз на тиждень), мийня велосипедів…

Відомі в Україні спортсмени зроблять все, щоб ви піднесли на ще один щабель свої навики та вміння керувати велосипедом. Різнорідні тренування залишать свій слід – ви ще раз відкриєте для себе велосипед.

Не промайнуйте можливість приємно та з користю провести час! Термін проведення – з 31 травня до 5 червня 2015 року.



Вартість участі в MTB training camp 2080 грн/чол. У вартість включені:

  • проживання протягом 5 ночей
  • сніданки, розроблені тренерами
  • одноразове групове користування з японської бані Офуро
  • участь в МТБ марафоні Пилипець 2015
  • цікаві несподіванки

 

Не забувайте про інші зміни MTB training camp 2015, які відбудуться в Пилипці з 2 до 7 серпня та з 6 до 11 вересня.

 

 

 

 

 

Інформація

MTB training camp (edition 1) 2015
31.05.2015
Закарпатье
Положение
Обговороння на форумі bikeportal
Регистрация
Список зарегистрированных (1)
bikeportal.media:
Фото та відео
bikeportal.votes:
Голосування учасників
bikeportal.reviews:
Відгуки учасників
bikeportal.reports:
Звіти учасників

коротке посилання на положення гонки:
bikeportal.org.ua/3358
 

Вхід / реєстрація

Підтримай сайт bikeportal.org.ua фінансово:



Календар

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Банер  
  
наверх
time: 0.81431794166565